Als u vinyl of polyethyleen isolatie gebruikt, is de kans kleiner dat u wordt blootgesteld aan asbest dan iemand die met glasvezel werkt.

De Asbestose Inventaris kan u ook vertellen welke soorten chemicaliën u in het gebouw gebruikt. Zaken als verfverdunners, vloerverven en dakbedekkingteer moeten op hun aanwezigheid worden getest. en verwijderd uit het gebouw zodat ze niet in uw lichaam kunnen komen.

Ten slotte moet de Asbestose Inventaris u ook vertellen wat de huidige gezondheidstoestand is van de mensen die in het gebouw werken. Als u bijvoorbeeld met kinderen werkt, moet u weten of uw werknemers een hoog risico lopen op asbestose. Dit kan helpen bepalen of ze aanvullende bescherming nodig hebben of niet.

Inventariseren kan uw gezondheid en uw bedrijf helpen beschermen. Als u betrokken bent bij de bouw of overweegt een bedrijf in de omgeving te starten, moet u overwegen er een te laten doen om ervoor te zorgen dat u er alles aan doet om uzelf en uw werknemers te beschermen tegen deze potentieel gevaarlijke stof. Het laatste dat u wilt, is een baan beginnen en er later achter komen dat u zich blootstelt aan asbestose.

Mogelijk kunt u ook gratis een asbestinventaris krijgen als u werkt met een bedrijf dat voor dit doel is goedgekeurd door de EPA of een andere nationale organisatie. Om zeker te zijn, moet u echter betalen voor een betaald rapport van de organisatie waarmee u samenwerkt.

De asbestose-inventaris lijkt misschien een ingewikkeld proces, maar dat is het echt niet. U moet zich alleen bewust zijn van de verschillende manieren waarop uw gebouw asbest kan bevatten en vervolgens letten op tekenen van asbestose bij uw werknemers.

Dus de volgende keer dat u tekenen van asbestose bij uw werknemers ziet, bel dan een bedrijf om een ​​asbestose-inventaris op te vragen om er zeker van te zijn dat er geen gevaren zijn in het gebied. Er zijn veel gratis exemplaren beschikbaar, maar ze kunnen vaak misleidend zijn omdat ze u niet vertellen over de verschillende factoren die van invloed zijn op de hoeveelheid asbest waaraan uw werknemers kunnen worden blootgesteld.

.

Bouw

Interessante links