Het tweede type van hout gebruikt in de bouw, is Redwood. Dit is de houtsoort die verantwoordelijk zijn voor de kenmerken van cederhout.

In aanvulling op deze extra bescherming tegen vuur verbranden, hout bevat ook elementen die het water te voorkomen. Dit voegt een kostenbesparing aan de opbouw van materialen. Dit is vooral handig voor groene gebouwen, omdat ze de hoeveelheid energie die wordt gebruikt voor het verwarmen en koelen van een gebouw te verminderen.

Omdat hout minder gassen dan andere bouwmaterialen produceert, hebben groen gebouw ontwerpers vonden dat het gebruik van hout is de voorkeur. Sterker nog, de huidige gebouwen zijn aanzienlijk meer energie-efficiënt in vergelijking met traditionele bakstenen en mortel bouw.

Het goede nieuws is dat er eigenlijk veel voordelen aan het gebruik van hout. Deze omvatten lagere onderhoudskosten, een vermindering van de geluidsoverlast en luchtvervuiling, en de mogelijkheid om de natuurlijke rijkdommen van de regio waar u woont benutten.

Niet alleen dat, zal hout hittebestendigheid van het gebouw te verhogen, het verbeteren van de energie-efficiëntie met 30%. Daarnaast is het brandwerend en eenvoudig te installeren. Simpel gezegd, als je een gebouw met meerdere verdiepingen, kunt u er een krijgt gemaakt van hout.

Hout kan ook worden gekleurd. Verschillende soorten hout kan worden gekleurd om de gewenste look, die uw huis moet geven een nieuw beroep te creëren.

.

Bouw

Interessante links