overbelastingsbeveiliging wordt uitgeschakeld aan en zet de stroom naar alle apparatuur binnen de schakeling bij de stroom de toegestane belasting overschrijdt. Het zal ook het afsluiten van de stroom naar het circuit als de overbelasting overschrijdt de nominale waardering van het circuit.

Het tweede type overbelastingsbeveiliging is bekend als onderloop bescherming. Underflow bescherming is de handeling van het koelen van een kleine elektrische component met de normale bedrijfstemperatuur.

Underflowprotection wordt gebruikt wanneer een overbelasting of de huidige overstromingen gebeurt, maar er is niet genoeg stroom in het circuit te zijn over-de huidige limiet brengen. overloopbeveiliging vermindert de schade die kan optreden met de printplaat van de overbelasting die optrad.

Onderstroom bescherming niet voor meervoudige kanaalketens die gevoelige componenten bevatten. Als het over-de huidige rating van uw circuit de normale maximum overschrijdt, zal hij in over-de huidige bescherming en beveiliging tegen overbelasting. Meer dan de huidige bescherming, in dit geval, zal het afsluiten van de stroom naar het circuit als het over stroom groter is dan de rating van het circuit.

De eigenlijke classificatie die een elektrische component moet hebben om het circuit te beschermen is gebaseerd op de spanning en stroomsterkte van de schakeling, alsmede de aard van het circuit zelf. Het maximale vermogen nodig is voor een bepaald circuit is afhankelijk van vele factoren.

Hoge spanningswaarden zijn gebaseerd op de stroom die tijdens een kortsluiting kan worden geproduceerd. Is de spanning die nodig zal zijn om de gehele schakeling te beschermen, van de belasting op de belasting terminals.

Elektrische aannemers zullen over het algemeen adviseren over de hoeveelheid stroom die nodig is om uw circuit te beschermen, en zij zullen u vertellen aan uw lokale nutsbedrijf bellen voordat u het opzetten van uw circuit. Een professionele zal een beschadigde circuit niet verlaten.

.