Hoe om Geld te Besparen op Gas en Elektriciteit - Eenvoudige Manieren om Zonne-Energie

Overgang van een traditionele gas en elektriciteit provider om een ​​energiezuinige leverancier kan per jaar besparen het gemiddelde gezin duizenden ponden. Gasrekeningen kan vaak erg duur, vooral tijdens piekuren wanneer mensen meer gas dan gewoonlijk. Echter, er zijn een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om uw maandelijkse energierekening te besparen zo veel mogelijk.

De eerste stap om energie te besparen is ervoor te zorgen dat je genoeg energie om je huis uit te voeren. Zorg ervoor dat je verlichting uitschakelen wanneer ze niet in gebruik zijn en zorg ervoor dat uw huis is volledig opwarmen wanneer niet in gebruik. Ook uit te schakelen apparaten en computers wanneer niet in gebruik. Dit komt omdat niet alleen zijn ze met behulp van elektriciteit, maar ook dat ze gebruik maken van de brandstof aan de macht hen.

Als uw huis krijgt veel direct zonlicht, zorg ervoor dat je blinds op windows. Als uw huis krijgt veel regen of wind, zorg ervoor dat u uw gordijnen gesloten, omdat deze elementen veel energie kunnen gebruiken, ook.

Als u niet wilt uw eigen elektrische apparaten te kopen, zorg ervoor dat u de thermostaat lager zet tot een aangename temperatuur voordat u uw huis te verlaten. Schakel lichten voordat je in het huis ook, vooral als je huis is erg donker. Ook uit te schakelen elektronica als u uw huis te verlaten. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar voor deze.

U moet ook ervoor zorgen dat u uw verwarming en airconditioning houden op. Je hoeft hier niet te perfect zijn, echter. Als je alleen warmte treedt in werking wanneer het echt koud buiten, draai het omhoog een beetje. Het zal u geld besparen op de energiekosten voor zeker!

Als u in een landelijk gebied wonen, zorg ervoor dat u uw wasmachine en droger uit te schakelen wanneer u uw huis verlaat. Deze items gebruiken veel elektriciteit, vooral tijdens de zomermaanden. Ook kunt u proberen om ervoor te zorgen dat uw ketel is ingeschakeld en werkt wanneer u uw huis verlaat, als goed.

Tot slot, zorg ervoor dat u zorgen voor uw tuin als u een groene gras groeien op het land. Als uw gazon is kaal, kan het nodig zijn om te investeren in sommige graszaad of een grasmaaier.

Het doen van deze eenvoudige dingen helpt hulp bespaart een hoop geld op de lange termijn. Het is de moeite waard, op het einde, dat extra geld te besteden aan energie-efficiënte apparaten en gereedschappen, of te investeren in zonnepanelen om uw kosten op elektriciteit te snijden, als goed. Je zult geld besparen en de planeet te redden.

Maar, er is één ding dat je kunt doen om geld te besparen op energie en het milieu helpen: zorg ervoor dat u gebruik maakt van al het water en de kracht die u nodig hebt om jezelf gehydrateerd. Dit kan moeilijk zijn te doen, natuurlijk, maar het is iets wat iedereen kan doen.

De eenvoudigste manier om dit te doen is door ervoor te zorgen om uw flessen te vullen uit de kraan, of door het verkrijgen van gebotteld water voor het koken, schoonmaken, en andere toepassingen. Zorg ervoor dat je veel water voor het hele gezin, ook al is het niet mogelijk om alle flessen in één keer in te vullen.

Een andere manier om hulp te besparen op elektriciteit is om ervoor te zorgen dat u met minder verlichting wanneer u niet daadwerkelijk aan de lampjes. Bijvoorbeeld, als u een enkele lamp, draai het naar beneden laag, zodat het niet zo veel energie niet gebruikt wanneer je hem niet gebruikt.

Een andere manier om energie te verminderen is om ervoor te zorgen dat uw boiler, oven, of ketel is ingesteld op een lagere stand, vooral als je hem niet gebruikt. Je zou ook kunnen overwegen het uitschakelen van de oven, wanneer je hem niet gebruikt, als het ten minste 15 graden onder kamertemperatuur.

De beste manier om ervoor te zorgen dat je het meeste uit uw elektrische factuur is om ervoor te zorgen dat u een aantal van deze dingen te doen. Zelfs een paar eenvoudige veranderingen in uw levensstijl kan helpen bespaart een hoop geld op elektriciteit en help uw portemonnee en het milieu in het algemeen.