Waarom een Inbraak-Beleid Is Belangrijker Dan de Bescherming van de Diefstal Beleid

Uw huis is een oase van waaruit je nooit zou willen om te komen als je het niet een soort Theft Protection hebben. Voor een paar jaar was ik een slachtoffer van inbraak, en mijn huis had allerlei schade, maar ik vond de inbraak verzekering die het grootste deel van het bedekt.

Diefstal Beveiliging

Mijn huis werd een paar keer ingebroken in een rij en zo begon het alle spullen gestolen en worden vervangen door nieuwere, goedkopere en minder duurzame producten, met inbegrip van, volgens mijn verzekeringsmakelaar, gereedschappen inbreker. Daarom was ik nogal een aantrekkelijk doelwit voor de volgende inbrekers, die het huis wist leeg was en stoorde het oppakken van hun spullen.

Daarom was er behoefte aan inbraak Insurance, zodat tenminste mijn huis werd beschermd tegen de mogelijkheid van beroofd. En ik had geluk, want ze dit allemaal in mijn beleid opgenomen, omdat mijn verzekeringsagent me verteld dat ze niet in staat om mij deze dekking als ik vroeg om te veel.

Wat is Theft Insurance? Het is de bescherming die je krijgt van de verzekeringsmaatschappij, tegen het risico van iets gebeurt met je eigendom, zoals wordt gestolen of beschadigd. Dit zal resulteren in de vervanging van de schade met gelijke waarde, behalve dat u moet wat betalen.

Wat gebeurt er als u hulpmiddelen van uw inbreker verliezen? Nou, de verzekeringsmaatschappij betaalt u, maar alleen als je kunt aantonen dat u ze kwijt en dat u nooit geprobeerd om ze te herstellen.

Inbraak dekt schade aan eigendommen en het verlies van uw items (uw bezittingen) die kunnen worden gestolen, beschadigd, vernietigd, of door u genomen. Als u niet aan de inbraak of diefstal bij de politie te melden, wordt het beschouwd als nalatigheid ten behoeve van u, en u kunt worden opgeroepen door de verzekeringsmaatschappij.