Interieur Tips: Een Geweldig Interieur-Ontwerper Kan Echt het Verschil Maken

Zodra u de basis voor een nieuw interieur ontwerp hebt ingesteld, is het tijd om te beginnen met winkelen voor stukken. Voordat u zelfs overwegen om een ​​van de mogelijkheden, is het zeer belangrijk dat u gewapend met de juiste informatie over de verschillende interieur ontwerpen technieken. Hier zijn een paar tips die kunnen maken uw ontwerp werk gaan veel soepeler.

Interieurinrichting

Ik zal beginnen met het beschrijven van mijn interieur verfraaien van werk in een huis Ik heb onlangs afgewerkt in Virginia Beach, Virginia. We hadden al onze binnenmuren in dezelfde kleur, maar omdat de rest van het huis was een ander soort hout, de kleur was het eerste wat we besproken. Met de rest van het huis van de traditionele cabine stijl, werd het interieur gewoon vernieuwd, met een aantal nieuwe items gegooid.

originele kasten en muren van het huis werden het meest waarschijnlijk gemaakt van esdoorn, een eik of een hut stijl. Omdat het werd gebouwd om te kijken als een hut, wisten we onze kasten zouden moeten hetzelfde zijn. Het zou onmogelijk zijn om een ​​mooie rustieke uitstraling bereiken als de wanden een lichtbruine kleur werden geschilderd. Dus, werden onze hut-stijl bovenkasten gewijzigd naar een zwart, en deze werden geschilderd een donkerdere kleur.

In feite zijn veel van de kasten die we in onze slaapkamer werden gebouwd in. Maar we redid sommige van onze badkamer kasten. Onze master badkamer had ook een kleine wasruimte die leek veel op de cabine-stijl badkamer. Er waren verschillende sets van de kabinetten gemaakt voor deze kamer en omdat ze zo dicht bij elkaar waren hadden ze erg basic design, vergelijkbaar met onze oorspronkelijke hut stijl kasten.

De master bedroom is gelegen in onze familie thuis en omdat het is groot, we wilden iets dat zou zijn in het oog springende. Om die reden hebben we gekozen voor een rustieke houtsoort plankenvloer, waardoor de cabine stijl raam- en deurkozijnen aangevuld.