Zodra de werknemer bij het gesprek binnenkomt, zal ze meestal krijgen een map waarin om hun papieren te slaan van het uitzendbureau. Deze map zal worden gebruikt om de nieuwe positie van de werknemer zal werken op te controleren. Zodra dit papierwerk is afgerond, zal de werknemer krijgt een nieuw CV en een begeleidende brief.

Zodra de begeleidende brief en cv zijn voltooid, zal de werknemer wachten voor de volgende stap in het proces van een sollicitatiegesprek. Het interview vindt plaats op het kantoor van de werkgever, in de voorkant van een kleine groep mensen. Na het interview is voltooid, wordt een eindgesprek plaats op de locatie van het uitzendbureau's te nemen.

Nadat de werkgever de aanvraag, de positie en alle documenten die aan hen heeft beoordeeld, zullen ze ofwel selecteert u een werknemer voor een interview of ze zullen de aanvraag ronduit af te wijzen. Als ze de werknemer voor een interview te selecteren, zal de werknemer een aantal brieven die zal een overzicht van de eisen van het interview te ontvangen. Dit aantal brieven zal gebaseerd zijn op de positie van de werknemer werd beschouwd voor en de hoeveelheid tijd die nodig is voor het bedrijf om interviews te keuren.

Als de uitzendkracht is geselecteerd voor een interview, zal het bedrijf dan eerst de informatie en een contract ondertekenen. In veel gevallen zal de uitzendkracht worden verplicht om een ​​overeenkomst te ondertekenen om te krijgen ingehuurd. Deze overeenkomst zal een geheimhoudingsclausule waarin de uitzendkracht zal instemmen met bepaalde aspecten van de bedrijfsvoering van de werkgever vertrouwelijk te houden.

Nadat de werkgever heeft bepaald dat de werknemer geschikt is voor de positie en is de juiste pasvorm voor de nieuwe werkgever, zal het uitzendbureau de details van de opdracht naar de nieuwe werkgever. De uitzendkracht kunnen zich aanmelden voor de functie onmiddellijk. De uitzendkracht kan blijven werken in de interim-periode, terwijl de vaste dienst wordt gevuld.

De uitzendkracht kan ook vragen aan de werkgever om hun opening voor de werkgelegenheid zij zich kandidaat voor posten. De uitzendkracht kan dan een aanvraag indienen en worden geïnterviewd.

.