Tips bij het kiezen van een veiligheidsgordelverankering

Medicare-vervangingsmechanismen voor veiligheidsgordels LCD-dekking (alleen veiligheidsgordels) voor elk medisch product dat door Medicare moet worden verzekerd, moet het 1) aan bepaalde specifieke vereisten voldoen, 2) redelijkerwijs noodzakelijk en geschikt zijn voor de behandeling of diagnose van een stoornis of aandoening, of om de functionele prestaties van een fysiek misvormd lichaamsdeel te verbeteren, en 3) voldoet aan alle relevante normen voor Medicare-betaling. Wanneer u kiest voor Medicare-vervanging van de veiligheidsgordel, moet u een apparaat kiezen dat een persoon veilig en stevig aan zijn / haar stoel vastmaakt voor een langere periode. Voordat u een vervangingssysteem voor de veiligheidsgordel selecteert, moet u weten hoe Medicare werkt.

Medicare-veiligheidsgordels vereisen een veiligheidsgordelverankering, een bevestigde metalen clip waarmee de heupgordel aan de veiligheidsgordel van het voertuig wordt bevestigd. Als de veiligheidsgordel niet op de juiste hoogte en hoek is afgesteld zoals vereist door de fabrikant, kan een autogordelanker worden gebruikt om de gordel op de juiste hoogte te houden.

De veiligheidsgordelverankering hoeft niet dichtbij de voorkant van het voertuig te worden geplaatst, maar moet op een locatie worden geplaatst waar deze de juiste ondersteuning biedt. Het veiligheidsgordelanker moet stevig worden vastgemaakt, maar niet zo strak dat het ongemak veroorzaakt voor de persoon die het draagt. Het veiligheidsgordelanker is ontworpen om automatisch los te laten wanneer de veiligheidsgordel zijn maximale hoogte bereikt.

Als uw veiligheidsgordel niet goed is afgesteld, kunt u moeilijkheden ondervinden bij het in- en uitstappen. Als u zich ongemakkelijk voelt in uw auto, moet u uw arts raadplegen over de aanschaf van een veiligheidsgordelverankering en de veiligheidsgordel in zijn of haar auto afstellen.

Er zijn verschillende soorten stoelliften op de markt. Er zijn ook drie verschillende soorten veiligheidsgordels. Zorg er bij het kiezen van een liftsysteem voor uw auto voor dat u een veiligheidsgordelverankering kiest die comfortabel op de stoelen en veiligheidsgordels van uw auto past.

Om de veiligheid en mobiliteit van de personen die zich in de liftsystemen bevinden te maximaliseren, moeten de stoelen in liftsystemen in een hoek van 90 graden achterover worden gekanteld. Als de stoelen niet goed achterover leunen, zal de persoon binnenin zich ongemakkelijk voelen. Als u liftsystemen voor langere tijd gebruikt, kunt u overwegen om een ​​kantelmechanisme te installeren.