Dit doe je door de "add event handler" knoppen aan de linkerkant van de pagina te gebruiken. Klik vervolgens op de knop "Gebeurtenishandler toevoegen". Hiermee gaat u naar het dialoogvenster Gebeurtenishandler toevoegen. Voer de naam van de gebeurtenis in de tekstvakken in, gevolgd door "Gebeurtenishandlers toevoegen" en klik vervolgens op de knop "Gebeurtenishandlers toevoegen".

U ziet een vak met de titel, de naam van de gebeurtenishandler en de beschrijving van de gebeurtenishandler. De beschrijving wordt alleen weergegeven als de handler is toegevoegd aan een gebeurtenis.

Nadat u de titel en beschrijving voor de gebeurtenis heeft ingevoerd, klikt u op de knop Gebeurtenishandlers toevoegen. Hiermee gaat u naar het dialoogvenster Gebeurtenishandlers toevoegen. Typ de gebeurtenishandler in de tekstvakken, klik vervolgens op de knop "OK" en klik op de knop Wijzigingen opslaan om uw gebeurtenissen op uw evenementenpagina weer te geven.

Om meer dan één event handler toe te voegen, klik op de "add event handler" knop op je events pagina en klik vervolgens op de events knop om een ​​lijst van je beschikbare event handlers weer te geven. Klik op de juiste gebeurtenishandler in de lijst. Om een ​​gebeurtenishandler te bewerken of te verwijderen, klikt u op de juiste gebeurtenishandler.

Om tot slot de gebeurtenishandlers te bekijken of te bewerken, klikt u op de pijlen naast de tekstvakken met de namen van uw gebeurtenishandlers. Als er meerdere tekstvakken zijn, bladert u omlaag in de lijst naar de gebeurtenishandlers die u wilt bewerken of verwijderen. Als u de datum van de gebeurtenis moet wijzigen, scrolt u verder omlaag in de lijst met gebeurtenissen om de gebeurtenissen te bekijken.

De laatste methode om gebeurtenishandlers toe te voegen of te bewerken, is door het dialoogvenster Gebeurtenishandlers toevoegen te openen, op de gebeurtenishandler te klikken die u wilt bewerken en vervolgens op de juiste knop aan de rechterkant van de gebeurtenishandler te klikken. Hiermee gaat u naar het dialoogvenster Gebeurtenishandlers toevoegen. Typ in het dialoogvenster Gebeurtenishandlers toevoegen de gebeurtenisnaam, gevolgd door de naam van de handler, en klik vervolgens op de knop Gebeurtenishandlers toevoegen. Klik op de knop "Gebeurtenishandlers toevoegen" en scrol omlaag naar het tekstvak "Datum".

.