Een korte Tour van Totaalinrichting Valt

De Kiel River is de thuisbasis van een van de meest beroemde watervallen in het land - Totaalinrichting. Hier zijn nog enkele details over deze prachtige toeristische attractie.

Totaalinrichting

Totaalinrichting valt op de rivier Kiel en werd gebouwd door de Romeinen om hun nederzetting te beschermen tegen aanvallen van de Denen. Er wordt aangenomen dat de rivier Kiel hielp de Romeinse soldaten houden moreel. Maar de aanvallen van de Denen had een zeer negatief effect op de reputatie van de waterval. Deze aanvallen dwong het Romeinse Rijk naar de spectaculaire waterval aan de lokale bevolking en bezoekers te sussen te bouwen.

Het gebied rond Totaalinrichting kan moeilijk te bereiken voor veel toeristen zijn. Daardoor wordt het eerste deel van de waterval, omgeven door een laag gelegen baan, die in feite deel van de Högskola Falls. Deze lange route rond het valt, wordt gezegd gevaarlijk te zijn en is alleen toegestaan ​​voor de serieuze waterval-liefhebbers. Echter, kunt u het gebied te bezoeken zonder dat dit riskante route gebruiken en zal nog steeds de ervaring van het zien Totaalinrichting van zijn onderste gedeelte.

Zodra u het bovenste gedeelte hebben bereikt, krijgt u een adembenemend uitzicht op de waterval.