Voeding

Hoe Het Maximaliseren Van Voeding En Beweging

Nutrition, samen met fitness en beweging, is een groot deel van een regelmatige lichaamsbeweging routine. Voor mensen die op zoek zijn om het meeste uit hun workout, voeding is belangrijker dan de meeste mensen beseffen. Het is ook een van de meest vergeten aspecten van de opleiding.

Het is een algemene misvatting dat voeding en lichaamsbeweging als twee aparte dingen zouden moeten worden behandeld. Met veel programma's, dit is gewoon de manier waarop ze worden gepresenteerd. In werkelijkheid is er geen reden om de twee in termen van de oefening te scheiden.

Als algemene regel, is het raadzaam dat u eet tussen één en twee uur voordat u uw training te beginnen. Voor de anaerobe drempel, het eten van minder gunstig kan zijn, maar voor aerobic oefeningen, zal een hogere inname van koolhydraten meer voordelen te hebben. De algemene regel is om kleine maaltijden te eten om de twee uur of zo. In combinatie met fysieke activiteit, kan dit helpen het lichaam proces de voedingsstoffen beter en het creëren van een positieve invloed op je stofwisseling.

Als je op de sportschool, is het raadzaam dat u een maaltijd of snacks na elke drie tot vier sets van de oefening te eten. Dit helpt om ervoor te zorgen dat je spieren hebben genoeg energie om te kunnen reageren op de volgende reeks oefeningen. Door het eten van tussen de trainingen, kunnen de spieren opbouwen van hun vermogen om te gaan met vermoeidheid van alle voorgaande sets.