Hierna kunt u vervolgens plaatst u een nieuwe cel in de nieuwe batterij.

Controleer of de telefoon om ervoor te zorgen dat deze volledig is opgeladen en als het niet, probeer het 's nachts op te laden. Zodra u het volledig hebt opgeladen, verwijder de SIM-kaart en sluit deze aan op de nieuwe batterij.

Als u een laptop of computer lader, dan is dit zal u toelaten om de nieuwe batterij recht in de computer aansluiten en kunt u de computer starten vanaf een koude toestand. In de meeste gevallen zal de uit-knop op de lader "auto-on" te zijn.

Voor het verwijderen van de telefoon van het telefoonsnoer, zorgen ervoor dat u de USB-kabel los te koppelen en zorg ervoor dat de telefoon niet op een heet oppervlak. Voordat je de telefoon uit het koord, controleer dan de stekker punten.

Verwijder nooit de telefoon uit het stopcontact, vooral wanneer het is aangesloten op een computer, omdat het schade aan de telefoon en ook de monitor en toetsenbord kan veroorzaken. Het is de moeite waard dat alle aansluitingen zijn beveiligd en je zult geen zorgen te maken over het verlies van gegevens op de telefoon.

Trek vervolgens de telefoon van het snoer en het moet functioneren als normaal. Het is pas na de telefoon is aangesloten voor enige tijd, als u vindt dat het scherm niet wordt weergegeven en dat het scherm is een tint of twee donkerder dan normaal, dat je dan moet nemen de telefoon uit het stopcontact.

Een ding dat veel mensen vervelend is de noodzaak om de batterij uit te vinden van de telefoon, dat is heel moeilijk als je nodig hebt om de telefoon te gebruiken. Om dit probleem op te lossen, kunt u een acculader die een touchpad waarmee u de batterij uit elke afstand te vinden heeft te krijgen.

.