Deze kennis helpt je bij je carrièredoelen. Na het voltooien van uw programma, moet u slagen voor een staatsexamen waarin uw kennis, vaardigheden, capaciteiten, opleiding, ervaring en referenties worden beoordeeld.

Als je eenmaal je diploma hebt behaald en het examen hebt gehaald, moet je slagen voor een landelijk verkoop- en marketingexamen. Dit examen test uw kennis en vaardigheden en kennis over verkoop, marketing, verkoopleiderschap, bedrijfsbeheer, verkoopcommunicatie, verkoopbeheer, financiële planning en verkoop. en marketingcommunicatie. Een certificeringsexamen wordt afgenomen door de National Certification Commission for Sales and Marketing (NCCM). Het examen behandelt deze gebieden en meer.

Veel staten eisen dat verkoop- en marketingprofessionals een licentietest afleggen. Dit staat bekend als het verkoopexamen. Het examen behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder algemene verkoopvaardigheden, verkooponderhandelingsvaardigheden, verkoopvaardigheden, afsluitvaardigheden, verkooponderhandelingstechnieken, verkoopplanning en verkoopafsluitingsvaardigheden. Elke staat vereist dat aanvragers een schriftelijk examen afleggen voordat ze een verkooplicentie kunnen verkrijgen.

De meeste staten hebben geen nationale NCCM-certificeringen nodig, maar ze worden aanbevolen voor licentiedoeleinden. De National Association of Certified Public Accountants (NACC) raadt NACC-leden aan om een ​​staatsspecifiek examen af ​​te leggen voor al hun leden, en zij hebben hun nationale examen gecertificeerd.

De National Commission on Certifying Agencies for Education in Nursing (NCCN) is een andere instantie die verkoop- en marketingprogramma's erkent. De accreditatie is gebaseerd op zowel de cursussen als de prestaties van het programma. Ze beoordelen ook het trainingsprogramma, klinische ervaringen, prestatiegegevens, prestatie-evaluaties en resultaten van het programma.

Wanneer u een verkoop- en marketingtrainingsprogramma voltooit aan een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs, kan dit u op een aantal manieren helpen in uw toekomstige carrière. Het geeft je de tools die je nodig hebt om een ​​baan te vinden, naar een graduate school te gaan, een hogere graad of certificering te behalen of zelfs een hogere positie te behalen.

Voortgezette opleiding kan u helpen grote stappen te zetten in uw carrière en in de toekomst. Het kan u toelaten om meer geavanceerde posities te verwerven en uw inkomen te verhogen.

.