Het volgende dat u wilt doen, is ervoor zorgen dat u een manier heeft om het programma te verwijderen. Dit kan worden gedaan door ervoor te zorgen dat het programma niet kan worden verwijderd, tenzij de gebruiker het zelf doet. Dit kan worden gedaan door bepaalde systeemwijzigingen binnen het systeem aan te brengen om te voorkomen dat de gebruiker wijzigingen aan het systeem aanbrengt.

Zodra deze beveiligingsfuncties in uw programma zijn geïmplementeerd, moet u ervoor zorgen dat u de informatie die op het systeem staat regelmatig bijwerkt. U wilt er zeker van zijn dat u er zoveel mogelijk nieuwe informatie over krijgt. Dit zorgt ervoor dat nieuwe software niet alleen kan worden uitgevoerd zonder de hulp van uw beheerder.

Als uw systeem al deze functies heeft, wilt u regelmatig systeemonderhoud uitvoeren om het probleemloos te laten werken. U kunt dit handmatig doen of met een hulpprogramma voor systeemonderhoud.

U kunt een onderhoudstool krijgen om te helpen bij uw reguliere onderhoudstaken. Deze tool is ontworpen om uw hele computersysteem te scannen op fouten en andere problemen. Het kan het systeem scannen op bestanden en programma's die beschadigd, beschadigd, ontbrekend of zelfs verouderd zijn.

Zodra u problemen heeft geïdentificeerd, kunt u ervoor kiezen om de problemen op te lossen of het programma te verwijderen. U mag nooit proberen een programma te repareren of te verwijderen dat is geïnstalleerd met een programma voor het opschonen van registers.

Een registeropschoonprogramma scant uw hele systeem en identificeert het probleem dat de problemen veroorzaakt. Hiermee weet je welke software of functies zijn beschadigd.

Zodra dit is uitgevoerd, kunt u bepalen wat u moet doen om uw programma correct te laten werken. U kunt de software terugdraaien naar een vorige versie, het programma verwijderen en vervolgens opnieuw installeren, of zelfs het programma van de harde schijf verwijderen.

.