Beveiligingsaudit

Moet ik een Website Security Audit?

Er zijn vele redenen waarom een ​​website eigenaar kan besluiten om een ​​security audit uitgevoerd op hun website. Soms is de reden gerechtvaardigd is. Bijvoorbeeld, als een hacker probeert uw site te beschadigen en u denkt dat uw website beveiliging is niet genoeg om hem buiten te houden, wil je misschien hulp van buiten te krijgen. Andere tijden, echter, een security audit nodig zal zijn om het adres iets dat meer kwaad doen dan goed.

Hackers die geïnteresseerd zijn in het stelen van uw informatie zou kunnen zo eenvoudig doen door het verkrijgen van toegang tot de web browser van uw computer. Ze kunnen dan stelen wachtwoorden of veiligheid vragen en antwoorden. Een webpagina zonder veiligheid zal het gemakkelijker voor iemand met kwade bedoelingen toegang tot informatie van de gebruiker te krijgen te maken.

Zelfs zonder de beveiliging van onze website in de plaats, kunnen bezoekers van uw website uw website bezoeken en krijgen wat ze voor kwamen. Je wilt niet dat dit gebeurt, omdat uw potentiële klanten geïrriteerd krijgt en minder kans op aankoop iets van jou. Daarom moet je er zeker van zijn dat u het uitvoeren van een security Audit regelmatig.

Terwijl Website Veiligheid is belangrijk, het is ook een feit dat het internet is opgegroeid. Veel mensen kunnen niet eens beseffen dat het nodig is om hun website te beschermen. Ze zullen denken van uw website als gewoon een plek waar ze vandaan komen om te bladeren of als een plaats waar ze dingen te kopen.

Een van de grootste voorbeelden van dergelijke beveiligingsmethoden is web filtering. Deze vorm van bescherming is een website uit te voeren door middel van een scanner om te zien of een website bevat ongepast materiaal. Het zal dan richt de website naar een site die een herziening van de website en wat het doet of niet bevat bevat.

E-mail filtering is een andere populaire methode voor het beschermen van uw website. De meeste e-mail systemen hebben filters die zal ingaan op potentieel aanstootgevende inhoud, en zij zullen het beledigen materiaal om uw spam-map te sturen.