In de meeste gevallen, het schilderen gaat om de toepassing van een vacht, die zal duren door verschillende verf en lak.

Nadat de vloerplanken bereid, worden ze geladen op een laadtrechter. Zodra ze geladen, wordt de hopper verplaatst naar de andere kant van de vloer machine. Vervolgens wordt de trechter geduwd in de voorraadbak naar alle andere vloerbedekking te verwijderen. Vloeren stukken die worden achtergelaten in de trechter worden nu gebruikt om de vloer eindigen in de kamer.

De vloerdelen worden dan omhoog getrokken op de vloer. Een luchtpistool blaast een nevel van water om ze te drogen. De mist wordt gestopt op een bepaalde hoogte, zodat de raad van bestuur zal niet oververhitting of kromtrekken wanneer het de grond raakt. De vloer ook licht vochtig zijn wanneer het wordt opgetrokken, maar het vocht kan verdampen zonder beschadiging van de plaat.

De platen worden ingedrukt met houten schroeven, zodat ze op het oppervlak van de vloer kan worden gemonteerd, en al van de nagel gaten zijn bedekt met krijt. De hoeken zijn afgerond, ook, en de randen glad. Tenslotte wordt een aantal krijt aangebracht op de binnenkant van de raad van bestuur om ervoor te zorgen dat het niveau.

Nu is de vloer verhoogd op het houten geraamte. Houtskeletbouw geplaatst zijn plaats op de vloer, en een verticale nagel wordt gedreven in het midden. Het zal enkele nagels te nemen om het kader op zijn plaats te houden, maar het zal uiteindelijk vast te houden en ondersteunen van de houten vloeren. Wanneer het kader op zijn plaats, wordt de bodem teruggetrokken in de trechter en een rondje luchtstroom wordt gebruikt om weg te vegen overtollige krijt.

Vervolgens wordt een toepassing van primer gemaakt en het hout wordt geschilderd meteen gaas zodat de schuren en afwerken die daarna komt. Zodra de wand is voltooid, wordt het bedekt met zelfklevende vinyl en kunststof, die ervoor zorgen dat waterdicht en duurzaam genoeg zal zijn om nog vele jaren.

De lijst met materialen voor een typische gebouw is altijd langer dan die van een huis, maar het proces is hetzelfde. Nieuwbouwwoning is een geweldig alternatief als u wilt uw eigen huis te bouwen.

.

Bouw

Interessante links